Wat je niet over bh’s ziet op tv


Tijdens het online tv kijken zal er bij menige kijker regelmatig een bh in beeld komen. Is het niet tijdens een reclameblok, dan wel tijdens het kijken van een film of een serie. En daar is natuurlijk helemaal niets mis mee.

Wat weer een andere kant van het verhaal is, de heldin van de film mag dan nog zo’n mooie bh dragen, toch wil het niet zeggen dat deze haar ook echt goed past. Wil je graag dezelfde bh aanschaffen dan is het niet vanzelfsprekend dat deze jou net zo goed staat.

Over bh’s doen namelijk nogal wat feiten en fabels de ronde. En nee dat zie je niet in beeld staan als er weer een prachtig exemplaar op je scherm voorbij komt. Daarom lees je er in dit artikel alles over. Wat is er nou wel waar en wat niet?

Ruim 80 % van de vrouwen draagt een verkeerde bh maat

Het zal je vast niet onbekend in de oren klinken dat er veel vrouwen zijn die zonder het zelf te weten de verkeerde maat bh dragen. Dit resultaat is bekend geworden door een studie uit het jaar 1999. Hieruit bleek dat 70 % van de vrouwen een te kleine maat en 10 % een te grote maat bh dragen.

Toch is het niet vanzelfsprekend dat het tegenwoordig nog steeds zo is dat zoveel vrouwen een verkeerde bh maat dragen. Dit komt omdat er tegenwoordig veel meer te kiezen valt en we online veel meer informatie over bh maten kunnen vinden.

Alles boven cup D betekent grote borsten

Tot eind jaren 80 vonden vrouwen met grote borsten het normaal om een bh te dragen waarvan de cups te klein waren. Dit kwam omdat er in die tijd eigenlijk geen grotere cupmaten dan D te koop waren. Daarom dacht men toen bij een D-cup meteen aan grote borsten.

Ook al hebben vrouwen nu echt geen veel grotere borsten dan toen, toch zijn er tegenwoordig veel grotere maten bh’s te koop. Misschien wist je nog niet dat een cupmaat evenredig is aan de band van de bh. 

Om even een voorbeeld te noemen, wanneer we het over volume hebben dan is het volume van een 100 F cup groter dan een 75F. Daarnaast is een cup 80D net zo groot als een 90D. Het is dus niet zo dat een vrouw met cup D grotere borsten heeft dan een vrouw met cup C.

Wanneer draag je welke bh?

Tegenwoordig zijn bh’s te koop in allerlei modellen, kleuren en stijlen. Een van de meest gekozen bh’s op dit moment is de balconette bh. Omdat de cups van deze bh dieper uitgesneden zijn is dit de ideale bh om te dragen over een laag uitgesneden t-shirt. Met deze bh komen je borsten heel mooi uit.

Wil je dat je bh net als jij elegant en stijlvol is? Dan is de geschikte bh voor jou zeker te vinden bij het merk Elomi. Het is niet voor niets dat de Elomi bh bij een groot aantal vrouwen in de smaak valt. Deze bh’s zijn niet alleen heel mooi om te zien, ze bieden ook maximale ondersteuning.

Ben je zwanger of ben je net bevallen en wil je borstvoeding gaan geven? In beide gevallen is het dragen van een voedings bh aan te raden. Omdat je borsten tijdens en na de zwangerschap van vorm en grootte veranderen worden deze door een voedings bh op de beste manier ondersteund. Daarnaast is een voedings bh praktisch tijdens het geven van borstvoeding aan je baby


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *