De beste reisshows op Netflix!


Als de wereldwijde pandemie je reisplannen heeft stopgezet, zoals de meesten van ons, heb je waarschijnlijk last van reisblues. Gesloten grenzen en reisbeperkingen betekenen echter niet dat reizen geen deel meer kan uitmaken van je leven. Blijf productief door je tijd te vullen met reisinspiratie en plan je volgende grote avontuur wanneer de tijd rijp is. En wie kan je daarbij helpen? Netflix! Zo krijg je bijvoorbeeld inspiratie voor een auto huren Tenerife omdat je gezien hebt hoe mooi dit Spaanse eiland is in één van de onderstaande reisshows op Netflix!  

The Chef Show

Wat is een betere combinatie dan eten en reizen! Als je graag nieuwe keukens probeert of er ooit van gedroomd hebt om een ​​bedrijf op vier wielen op te bouwen, dan is dit een Netflix-reisdocumentaire waar je dol op zult zijn. In The Chef Show herenigt duo Jon Favreau en Roy Choi zich om de wereld rond te reizen om te koken met beroemdheden en beroemde chef-koks. Ze vieren verschillende smaken, culturen en mensen en nemen je mee door verschillende heerlijke recepten.

Jack Whitehall: Travel With My Father

Als je je ooit hebt afgevraagd hoe het zou zijn om je ouders mee te nemen op reis, dan zal deze comedyserie over roadtrips je een idee geven. In Travels With My Father neemt komiek Jack Whitehall zijn vader mee naar Zuidoost-Azië om hun band te versterken. Jack is erg vrolijk en gemakkelijk in de omgang, terwijl zijn vader niet anders kon zijn, wat een interessant duo vormt. De show is erg luchtig en niet de meest serieuze van de reisshows op Netflix. Je kunt echter niet anders dan lachen om de ongemakkelijke situaties waarin het paar zich voortdurend bevindt.

Our Planet

Onze planeet is in wezen de Netflix-versie van ‘Planet Earth’. Het lijkt zo op elkaar dat het zelfs een verhaal bevat van Sir David Attenborough. De verbluffende manier waarop deze serie de meest ontzagwekkende natuur laat zien, maakt het een van de beste reisshows op Netflix in 2022. Onze planeet zal je reislust opnieuw doen ontwaken en jeuken om de wildernis in te trekken, waarbij een auto huren Rhodos zeker op je lijstje zal staan! 

Night On Earth

In Night On Earth ontmoet de natuur technologie om de grootste wonderen van de nachtelijke wereld te onthullen. Met behulp van ultramoderne camera’s bij weinig licht toont de serie de verborgen levens van enkele van ’s werelds meest buitengewone wezens, van leeuwen op jacht tot vleermuizen op de vleugel. De vastgelegde beelden zijn niets minder dan verbluffend. De vertelling is net zo mooi, waardoor het een van de beste reisshows op Netflix is ​​voor natuurnerds. Een auto huren Malaga Airport zodat je deze stad ’s nachts kunt verkennen, zul je na het kijken van Night On Earth zeker willen doen. 

Street Food

Kijk ook eens naar Street Food. Seizoen één laat het straateten in Azië zien. Ze bezoeken Japan, Thailand, Taiwan, Zuid-Korea, Singapore en meer en proeven de typische hapjes van de lokale bevolking. Dit is een van die Netflix-reisdocumentaires die je aan je reizen zullen herinneren. Door de levendigheid van de beelden en geluiden, kun je die Aziatische lekkernijen bijna weer ruiken en proeven.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *